Hoofdmenu

Winkbülleballet van H.V.V. de Winkbülle zoek leden

 

Ben jij een meisje, zit je in groep 7 of 8 van de basisschool, vind jij het leuk om samen met het winkbülleballet en de jeugdprins van H.V.V. de Winkbülle een aantal weken carnaval te vieren, meld je dan aan voor de jeugdraad van de Winkbülle.

Welke activiteiten gaan we dan samen beleven:

– Een gezellige kennismakingsdag in de kerstvakantie, het uitroepen van de Jeugdprins en de installatie van de Jeugdraad en het Winkbülleballet in het Parkstadtheater in Heerlen op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar. We gaan ook andere carnavalsverenigingen in de weekenden bezoeken. Genieten van een spetterende carnavalsmusical en op scholenbezoek op de vrijdag voor carnaval. Tijdens de carnavalsdagen ga je mee op de wagen van de Jeugdprins tijdens de Kinderoptocht, de Grote Optocht en de Lichtjesstoet in Heerlen.

Image00021

Wat verwachten we van de ouder(s)?

– De bereidheid om uw zoon op de afgesproken tijdstippen te brengen en halen van en naar de meetingpoints, zwarte schoenen voor de zoon, een bijdrage van €35 in de kosten van eten, drinken, lekkernijen, vervoer en stomerij en de bereidheid om een keer te rijden naar een van de activiteiten.

De Jeugdcommissie van de Winkbülle staat garant voor een goede verzorging en begeleiding tijdens deze carnavaleske dagen.

Wil je je aanmelden? Ga dan naar de site van de Winkbülle (http://www.winkbulle.nl/aanmelden-jeugdraad-van-elf) of stuur een mail naar jeugdraad@winkbulle.nl

Image00001(161)