Feestelijk (her)openingsweekend stadspark Kerkrade

 
In het weekend van vrijdag 30 september, zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober wordt Stadspark Kerkrade feestelijk heropend.Stadspark
“Het gereedkomen van het park gaan we vieren”, aldus wethouder Tim Weijers die verantwoordelijk is voor de herinrichting van het park. “We willen dat graag met zoveel mogelijk mensen doen, het stadspark is tenslotte van ons allemaal en een begrip in Kerkrade. Wij nodigen dan ook alle burgers van Kerkrade uit om het park te komen bewonderen. We zijn er trots op het openingsweekend samen met omwonenden te hebben georganiseerd. De inzet van onze burgers vind ik fantastisch om te zien. Vrijdagavond is de officiële opening. Het hele openingsweekend zijn er gedurende de dag en avond tal van activiteiten voor jong en oud en treden diverse muziekgroepen en live-bands op.”
Stadspark logo
Welkom in het Park
Gemeente en organisatie rekenen op uw komst, want het gerenoveerde Stadspark mag gerust een van de trekpleisters van Kerkrade worden genoemd. “Een groene oase van rust”, aldus wethouder Weijers. “Een ideale plek om te ontmoeten en recreëren.”
Meer informatie over het programma van het openingsweekend is terug te vinden op www.facebook.com/stadsparkkerkrade

www.kerkrade.nl

Geef een reactie