Zondag 25 september – Youth (La Giovinezza) – film – Theater landgraaf

 

Zondag 25 september 2016 – Youth (La Giovinezza) – film – aanvang: 20.00 uur – entree: € 6.00

Italië, 2015, 124 minuten
Regie: Paolo Sorrentino
Met: Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz, Jane Fonda e.a.

Een gepensioneerde componist, Fred, reist samen met zijn vriend Mick, een hoogbejaarde regisseur, naar de Alpen voor een rustgevende vakantie. Fred is nog steeds bezig met een film, maar Mick heeft zijn componistenstok aan de wilgen gehangen. Hij ervaart geen enkele drang om nog te componeren.
Tijdens hun verblijf nemen zij op humoristische wijze hun eigen levens, maar ook die van hun kinderen en de andere hotelgasten door. Dit alles wordt prachtig in beeld gebracht. Intussen heeft een belangrijk persoon er alles voor over om Fred nog eenmaal te laten schitteren.
Een film met humor en in prachtige beelden weergegeven van de regisseur van La Grande Bellezza.

www.theaterlandgraaf.nl/php/voorstelling.php?id=1164

 

Geef een reactie