Familietoernooi voor iedereen op zaterdag 29 oktober bij HC Nova

oktober-hc-nova

Het familietoernooi van afgelopen jaar krijgt een vervolg want het was een groot succes! Dit keer organiseert de Activiteitencommissie het in een iets andere vorm. Het wordt een combinatie van een familietoernooi en een mix-toernooi voor senioren.

Het familietoernooi is bedoeld voor de jeugdleden t/m de C-jeugd. Het senioren mix-toernooi is bedoeld voor B- en A jeugd en natuurlijk de senioren. Beide toernooien vinden tegelijkertijd plaats op zaterdag 29 oktober.

Beide toernooien starten vanaf 13.00 uur. Ergens in de middag zal – en gezien de tijd van het jaar – een heus Oktoberfest en bijbehorende BBQ in Beierse stijl worden georganiseerd. Wij zorgen voor de bierpullen, Wurst & Kartoffelsalat! Kosten voor deelname aan het toernooi en BBQ : € 7,50. Voor kinderen t/m 12 jaar bedraagt de prijs € 5,-.

Familie toernooi (t/m C-jeugd)
Inschrijven gebeurt per team. Familieleden, vriendjes/vriendinnetjes/introducees mogen meedoen! Elk team heeft minimaal 6 en maximaal 8 spelers. Vermeld bij de opgave alle namen van de teamleden.

Senioren Mixtoernooi (vanaf B-jeugd)
Je schrijft je individueel in. Introducees zijn van harte welkom. De teams worden door de toernooiorganisatie samengesteld. Natuurlijk mag je teamvoorkeuren melden.

Inschrijven
Stuur vóór 24 oktober een mail naar  activiteitencommissie@hcnova.nl.

Hopelijk zien we jullie allemaal in Lederhosen of Dirndl op zaterdag 29 oktober!  JODELA HOOOO!

De Activiteitencommissie

 

Geef een reactie