Presentatie dinsdag 27 september Wegwijs in de wereld van zorg en welzijn in Simpelveld

 

Presentatie vandaag 7 27 september
Wegwijs in de wereld van zorg en welzijn
Iedereen wil prettig en gezond leven. Maar als er toch ondersteuning nodig is, dan kunt u daarvoor onder meer terecht bij uw eigen gemeente.

Zo is ook gemeente Simpelveld verantwoordelijk voor jeugdzorg, werk en inkomen en zorg aan langdurig zieken en ouderen. De begeleiding en ondersteuning die onze inwoners daarvoor vragen, organiseren we liefst dicht bij huis. Dat doen we niet alleen, maar samen met deskundige partners die ons daarbij helpen. Die partners stellen zich graag aan u voor.
Heeft u zich ook wel eens afgevraagd wat ‘welzijnswerk’ eigenlijk inhoudt? Bent u nieuwsgierig wat de sociale dienst voor u kan doen? Weet u hoe u als burger invloed uit kunt oefenen op de zorgtaken van de gemeente? Of wilt u graag eens een kijkje achter de schermen bij Gastenhof in Simpelveld?
Kom dan 27 september naar De Rode Beuk in Simpelveld. Via korte presentaties krijgt u een inkijkje bij Impuls, Kompas, Gastenhof, Radar en de Adviesraad Sociaal Domein, zodat die namen niet alleen vraagtekens oproepen, maar u een beetje wegwijs maken in de complexe wereld van zorg en welzijn.
De jongeren van Gastenhof maken een heerlijke kop soep voor u klaar. En de vrijwilligers van d’r Durpswinkel zorgen voor vers brood met roomboter.

Wegwijs in de wereld van zorg en welzijn
Dinsdag 27 september
Rode Beuk Simpelveld
Tussen 11.30 en 12.30 uur kunt u binnen lopen voor een kop soep. Om 12.30 uur beginnen de korte presentaties (tot 13.30 uur).
Iedereen is van harte welkom

www.simpelveld.nl

 

Geef een reactie