Stichting Niños del Lago houdt op zaterdag 26 november van 19.00 – 01.00 uur haar inmiddels traditionele benefietgala in Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17 in Heerlen. Voor de vierde keer alweer vindt dit gala plaats. De opbrengst van de avond gaat naar het activiteitenkamp Niños del Lago in Guatemala.

dsc_0605

 

 

 

Het activiteitenkamp is bedoeld voor Guatemalaanse kinderen die in hun eigen dorp of stad een onderwijsprogramma volgen. In het activiteitenkamp krijgen zij gedurende een week extra aandacht in de vorm van onderwijs, sport, spel en persoonlijke begeleiding. Het activiteitenkamp betekent voor de kinderen een kans op een betere toekomst in hun eigen land.

Programma gala-avond

De ontvangst van de gasten, uiteraard met een welkomstdrankje, vindt plaats vanaf 19.00 uur. Om 19.30 uur begint het diner. Tijdens het diner zullen er verschillende artiesten voor u optreden. Een klein tipje van de sluier, de jonge violist Enzo Kok en zangeres Floortje Smit bekend van Idols en The voice of Holland zijn erbij!

met-tijd-banner

Sponsorpakketten

Mis deze avond vol heerlijke gerechten, entertainment en ontmoetingen niet en bestel tijdig uw kaarten. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van sponsorpakketten. Wilt u sponsor worden en met uw bedrijfsnaam/logo zichtbaar zijn tijdens het gala, dan bieden we hiervoor verschillende mogelijkheden aan. Bij interesse mail naar info@ninosdellago.nl.

Kaarten


De lossen kaarten voor het benefietgala kosten €90,- p.p.

De genoemde prijzen zijn inclusief diner en drank (wijn, bier, frisdrank) en uiteraard de feestavond. Kaarten zijn te bestellen via: www.ninosdellago.nlTijd en locatie


Zaterdag 26 november

Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17 in Heerlen

Ontvangst vanaf 19.00 uur.

Eindtijd Gala: 01.00 uur.

Graag tot ziens op zaterdag 26 november!

Want samen bouwen we aan een activiteitenkamp een daarmee aan de toekomst van de kinderen van Guatemala.

dsc_0465

Foto’s Marten Numan

Geef een reactie