In samenwerking met Coal Pit organiseert de Oefenbunker de tweede editie van Coal Pit Session

 

 

In samenwerking met Coal Pit organiseert de Oefenbunker de tweede editie van Coal Pit Session. Ditmaal met niemand minder dan Atomic Vulture (be), Phiasco (de) en onze lokale stoner helden Sugar Plum Fairy (nl).
Atomic Vulture is een driekoppige, instrumentale Stoner/Space Rock formatie uit België, met een authentieke old-school sound; heavy, groovy en opgevuld met strakke basslines! De songs van Atomic Vulture hebben een dikke atmosfeer waarin Grooves en een Ambient stijl hand in hand gaan met invloeden van Doom.
https://www.youtube.com/watch?v=9UrWSmfISZ8

Sugar Plum Fairy is een driekoppig, alternatief rockbeest ondergedompeld in een stoner badje. Combineer genetisch materiaal van Wallace Vanborn, Triggerfinger, Reignwolf, Colour Haze en Motorpsycho en je hebt een idee van de sound. Al dit lekkers wordt vervolgens óók nog besprenkeld met een goede dosis 70s vibes, dikke riffs en smeuïge gitaarsolo’s. Lekker!

Phiasco van Köllefornia bieden brute Blow op de rots genre. Stylebreuken worden zelden ervaren als authentiek: vrienden van Stoner, hardware en CockRock zullen plezier hebben. Begonnen als trio bestaat deze band sinds 2011 uit 4 leden. Nadat George zijn plaats als lead zanger heeft ingenomen begon de zoek naar een gemeenschappelijke sound. 2013 ontstond hun eerste demo EP “Öl“. Deze werd opgenomen in het toenmalige Keulse studio „Geräuschzentrale. Na tal van concerten (waaronder een aantal met bekende bands als Valley, Of The Sun, 1000mods en Planet Of Zeus) begon in oktober 2014 het record voor de EP „VIEH“. De plaat werd in zeer korte tijd live in hun eigen repetitieruimte opgenomen om dicht bij het rauwe live geluid te blijven. Das Vieh ontstond november 2015 en verscheen toen in samenwerking met |Shithead Records.

Doors: 20:00
Start: 20:30

VVK: €8,00
BOX: €12,00

Foto Sugar Plum Fairy

www.oefenbunker.com

 

Geef een reactie