AV Achilles-Top Decathlon Stadsloop Kerkrade 37ste editie – zondag 16 oktober 2016 Kerkrade Centrum De lopen zijn uitgezet in het centrum van Kerkrade en omgeving. De start en finish zijn telkens op de Markt. Het parcours van 2,5 km is in grote lijnen als volgt uitgestippeld: Markt-Kloosterraderstraat-Poststraat-Oranjeplein-Rolduckerstraat-Jozef Eckstraat-AbtenlaanBockstraat-Haghenstraat-Kloosterraderstraat- Poststraat-Grupellostraat-Einderstraat-Markt. Parcours 1 km: Markt-Marktstraat-Grupellostraat-Einderstraat-Markt (2 ronden). De afstanden zijn nauwgezet gemeten en er is een elektronische tijdregistratie aanwezig. Alle deelnemers ontvangen een herinnering. Voor de Decathlon Stadsloop Businessrun wordt een apart klassement opgemaakt. Voor de atletiekjeugd en scholieren die deelnemen aan de 1 km Rabo Kids Run, is er om 10.45 uur een gezamenlijke warming-up met muziek op de Markt in Kerkrade. Verder is er voor de jeugd en scholieren op de Markt een Rabobank-atletiekarena gebouwd, waarbij iedereen gratis kan deelnemen aan diverse atletiekonderdelen.

Indeling leeftijden jeugd: Pupillen A: geb. 2005/2006 A-junioren: geb. 1997/1998 Pupillen B: geb. 2007 B-junioren: geb. 1999/2000 Pupillen C: geb. 2008 C-junioren: geb. 2001/2002 D-junioren: geb. 2003/2004

Voorinschrijvingen : Via de website www.stadsloop-kerkrade.nl of www.inschrijven.nl.

 

 

Foto Lucho Carreno

 

 

Geef een reactie