13 oktober: Borderlines in Popodium Volt in Sittard.

 

 

 

Na een zeer succesvolle eerste poetryslam in de NIEUWE NOR in Heerlen, veroverden dichters Michelle Bracke en Luuk Wojcik een plekje in de finale. Donderdag 13 oktober om 20:00uur vindt de 2e voorronde van Borderlines plaats, in Popodium Volt in Sittard. Bij deze ben je dus weer van harte uitgenodigd! Ook als je al in Heerlen geweest bent trouwens, want we hebben weer een verse line-up voor je…

Slammers Gijs ter Haar, Lea Theunissen, Lamy Lame, Cel de Waide, Jordi Lammers, Els Dejonghe en Thorsten Heinz beklimmen het podium of elkaar al dichtend af te troeven. Als klap op de vuurpijl verzorgt de Duitse slamdichter Luca Swieter een gastoptreden. En de entree is nog steedsGRATIS.

Wil je meer weten over de Borderlines of over PANDA? Like dan onderaan deze mail onze facebookpagina of bezoek de website!

 

Foto Panda

6b1efc5_w384_logoborderlineslos

Geef een reactie