Diego Armando Maradona ‘ De hand van God ‘ brengt in november bezoek aan Heerlen

 

 

Dat laat de Heerlense zakenman Christian Petermann weten aan 1Limburg!

Oranje shirt
Petermann plaatste een video op Twitter waarin te zien is hoe ‘Pluisje’ toezegt dat hij 14 november naar België komt voor een galawedstrijd tegen de Rode Duivels, die vierde werden op het WK van 1986 in Mexico. Opvallend is het oranje shirt dat de Argentijn draagt. En dit is vanzelfsprekend niet om de Belgen gerust te stellen. “Als warming up voor deze wedstrijd komt hij eerst op bezoek bij een voetbalclub in Heerlen”, zegt Petermann.

 

En Volgens Elf  Voetbal bericht van 13 oktober .Diego Maradona is volgende maand in ons land te bewonderen. De voormalig topvoetballer uit Argentinië komt naar Heerlen voor een ‘warming up’ voor een herhaling van de WK-wedstrijd tussen België en Argentinië in Antwerpen.

In die wedstrijd spelen oud-internationals van beide landen tegen elkaar. “Als warming up voor deze wedstrijd komt Maradona eerst op bezoek bij een voetbalclub in Heerlen”, onthult de Heerlense zakenman Christian Petermann tegenover 1Limburg. “Een club die ook in het oranje speelt”, benadrukt de Limburger. In Heerlen spelen twee clubs in het oranje: RKVV Heksenberg en RKVV Weltania. “Hier zal een meet and greet plaatsvinden en wellicht laat hij ook wat van zijn voetbalkunsten zien. Daarna reist hij door naar Antwerpen.”

www.elfvoetbal.nl

www.1limburg.nl

Bericht vanuit de website van Diego Maradona :13 oktober

Dit jaar wordt de 30ste verjaardag van de World Cup Mexico ’86 gevierd. En dit keer wordt er groots uitgepakt! De legendarische doelman Jean-Marie Pfaff die toentertijd onder de lat stond namens België in de halve finale tegen Argentinië, zal dit jaar een re-match spelen tegen Diego Maradonna.

Deze re-match zal worden gehouden op 14 november 2016 om 19:00 uur lokale tijd in het Sportpalijs te Antwerpen. Dit was al eens gepland dit jaar op 19 augustus maar deze werdt uitgesteld.

Volgens de krant van België is de aanwezigheid van de volgende spelers al bevestigd: Patrick Vervoort, Michel Renquin, Dannu Veyt, Nico Claesen, Gilbert Bodart, Georges Grün en Erwin van den Bergh. Echter zijn deze sterren nog niet bevestigd door Maradonna zelf.

Foto Website DiegoMaradona.

www.diegomaradonagroep.com

Geef een reactie