The Scouts zoeken voetbaltalenten D, E en F-categorie

 

 

Vanaf dit najaar wordt op Veronica het televisieprogramma The Scouts uitgezonden, een talentenjacht voor jonge voetballers. In het tv-programma gaan de makers in 11 steden op zoek naar het best verborgen voetbaltalenten van Nederland. Op 26 oktober aanstaande brengt het programma The Scouts een bezoek aan Kerkrade. Voetbaltalentjes tussen 7 en 12 jaar kunnen zich nog altijd aanmelden voor het programma.
Aan de talentenjacht kunnen maximaal 100 voetballers meedoen. Net als andere betaald voetbalclubs in de andere regio`s werkt in Kerkrade Roda JC Kerkrade ook mee aan het programma. De club stelt namelijk voor de winnaar een stage beschikbaar.

Talentenjacht
Op de talentenjacht zullen de spelers per leeftijdscategorie in actie komen (D, E en F-categorie). Voordat de training kunnen de kinderen ervaren hoe het is om een profspeler te zijn. Ze worden namelijk in de speciale The Scouts bus als een echte profvoetballer.
De training zal bestaan uit drie onderdelen, hierna worden partijspellen 5 tegen 5 gehouden en één grande finale met de 10 grootste talenten. Na deze vier onderdelen zal de jury van de Scouts, bestaande uit Regi Blinker, Tarik Oulida, Nathan Rutjes, René Trost en Eric van de Luer, per categorie één winnaar selecteren.

Deelnemen
Ben jij een voetballer geboren tussen 2004 en 2009 dan kun je jezelf tot en met 24 oktober aanstaande aanmelden voor deze talentenjacht viawww.the-scouts.nl
Het tv-programma wordt iedere werkdag uitgezonden om 18.00 uur bij Veronica.

www.the-scouts.nl

www.kerkrade.nl

Foto the-scouts

Geef een reactie