Wedstrijd verslag ST Passart-VKC/EHC VR 1 –Sv Schinveld Vr1

 

 

 

 

De laatste drie wedstrijden hebben we verdiend verloren je verliest niet van je tegenstander maar je verliest van jezelf. We hadden geen team dat voor mekaar ging en iedereen was maar wat aan het doen. Afgelopen woensdag hadden we dat in de team bespreking  nog eens besproken. Na de zoveelste keer en ondanks het verlies tegen ging het iets beter. Ik zag een team dat voor mekaar ging. Vandaag tegen Passart moesten we op de opgaan lijn  de positiviteit verder uitbreiden. We gingen met  13 meiden naar Hoensbroek. Normaal hebben we 20 meiden maar de volgende personen konden niet deze moesten werken of waren geblesseerd. Marissa,Sharon,Marlot,Kiona,Demi,Dionne en Jilljana. Stefanie van de veterinnen kwam ons uithelpen. Het liep zoals ik altijd gewend ben, in het begin heel chaotisch. Iedereen moest  zijn plaats zoeken en na 10 minuten vonden we die dan ook. Toch was het hard werken onder leiding van Chaylana  ze hielden ze goed stand.  Niet met goed verdedigen maar wel met hard werken . Nu zag ik eindelijk een team dat voor mekaar ging werken. Loranne  werd even gewisseld en Anique viel in, dit was een gouden wissel. Want zij maakte in de 40 st minuut  0- 1 en we gingen de rust in. Daar werd een en ander nog eens besproken. Jaydie kon niet invallen daar zij nog altijd last had van een blessure. Het waren spannende 45 minuten.  We kregen zelf nog een paar kansen  en in de 75 st minuut viel Annika geblesseerd uit en Anne Fleur kwam  er in. De dames hielden goed stand en maakte zelfs in de 85 minuut 0-2. Deze werd ook gemaakt  door Anique. Dit hadden we nodig als team. Ik vond dat het beter ging maar nog niet helemaal,  maar je ziet wel dat het team aan het vechten was en dat is heel positief.  Volgende week zijn we vrij en 30 oktober thuis tegen onze buren de derby  RK BSV Limburgia. Dan  zullen we zeker moeten laten zien wat we kunnen . Als we deze gang naar boven blijven doorzetten moet dat zeker lukken.

 

Archieffoto Lucho Carreno

 

Geef een reactie