Wedstrijd Roda JC – ADO Den Haag in teken van Social Brokers Kerkrade

 

 

De gemeente Kerkrade neemt deel aan het project ‘Social Brokers’. Dit is een nieuwe manier van preventieve jeugdhulp die inmiddels op meer plekken in Nederland wordt toegepast. Zorgen voor de jongeren in Kerkrade; dat doen we samen! Tijdens de wedstrijd zijn ambassadeurs Social Brokers Kerkrade aanwezig. René Trost, oud-speler en trainer Roda JC, nu actief als manager bovenbouw van de jeugdafdeling, is één van de ambassadeurs van Social Brokers Kerkrade.

René Trost

“Jongeren stappen met een kleine vraag of een beginnend probleem eerder naar iemand uit zijn of haar omgeving dan naar een onbekende professional. Vaak weten ze de weg niet te vinden of vinden ze het gewoon niet ‘cool’. Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij heeft meerdere projecten met jeugd & jongeren. Bijvoorbeeld de Schooltoer voor basisscholen, X-Change voor vroegtijdige schoolverlaters, G-Stars voor jongeren met een beperking. Social Brokers sluit daar prima op aan. Ik ben Social Broker, dat kun jij ook! Volg Facebook en meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan zijn we allemaal Social Brokers”, aldus René Trost.

Kijk voor meer informatie op www.kerkrade.nl/nieuws_en_publicaties/persberichten/02.09.16__start_social_brokers_kerkrade ofwww.socialbrokers.nl/kerkrade of stuur een email naar kerkrade@socialbrokers.nl

Bron tekst en Foto socialbrokers/gemeente kerkrade

 

 

Geef een reactie