22 oktober Paul van loo “leedjes op de plank “ bij Cultuurhuis in Heerlen

 

 

Rond de eeuwwisseling begon ouwe rocker Paul van Loo steeds meer kleine optredens in Theater Lexor in Heerlen met luisterliedjes, eerst vooral in het Engels en Frans, maar later ook met eigen Limburgse teksten. Muzikale vrienden begeleidden hem.
Samen met Ivo Rosbeek leidde dat tot een aantal Limburgstalige cd’s (met o.a. het bekende lied ” ’t Is nog noëts zoë donker geweës”).
En nu is de vijfde cd van Paul en Ivo verschenen van liedjes, die al eens eerder waren gezongen, maar nooit opgenomen. Afgestoft en wel hebben we ze van de plank gehaald en met prachtige muzikale steun van Roy Ginsel en Jop Peters opgenomen. De sfeer van het oude Lexor, vastgelegd dóór en vóór ons zelf, maar ook voor onze muziekvrienden.
Overigens, ouwe rocker Paul rockt ook nog steeds met The Black Stars.

Kaarten voor de voorstellingen kunt u ook bestellen via e-mail: info@cultuurhuisheerlen.nl, of telefonisch 045-5612121 (tijdens kantooruren)

www.cultuurhuisheerlen.nl

Geef een reactie