Beide teams beginnen fanatiek aan de wedstrijd eind uitslag 2 – 2 Rksvb VR1 – FCK West VR1

Beide teams beginnen fanatiek aan de wedstrijd. Toch is het RKSVB dat al snel de touwtjes volledig in handen neemt en op voorsprong komt. Vervolgens blijft RKSVB de bovenliggende partij en weet de voorsprong daardoor al snel uit te bouwen naar 2-0. RKVB blijft aanvallend spelen maar verzuimt om de score nog verder uit te breiden. De tweede helft begint met veel kansen van beide kanten waarnaar Kerkrade West uiteindelijk weet te profiteren en de 2-1 binnen schiet.

30349901556_c64efcef7b_bVanaf dat moment is Kerkrade West de bovenliggende partij en blijven ze zoeken naar de gelijkmaker. Een paar counters geven RKSVB nog de mogelijkheid om de wedstrijd naar zich toe te trekken maar toch is het Kerkrade West dat in de laatste minuten van de wedstrijd de 2-2 binnenschiet.