img_5011

De spelers van het Walking Football team van Roda JC Kerkrade zijn tijdens de training op woensdag 19 oktober 2016 in het Parkstad Limburg Stadion onderworpen aan allerlei medische
en fitheidstesten.

Onder leiding van de medische staf heeft FysioStofberg de testdag uitgevoerd. Bij de spelers werden onder andere lengte en gewicht gemeten en allerlei lenigheid- en coördinatie oefeningen gedaan. De testen zijn uitgevoerd door een fysiotherapeut van FysioStofberg. De spelers werden bij de testen begeleid en gecoacht door André Broeks en Pierre Vermeulen, oud-spelers Roda JC Kerkrade.

L1 was aanwezig om de testen te filmen en hier een video verslag van te maken.

Wim Collard, directeur Roda JC Kerkrade: “Bij Roda JC staat de gezondheid van spelers hoog in het vaandel. Meten is weten. Zo kunnen we spelers individueel begeleiden en werken aan een fitte spelersgroep. Dat geldt voor alle teams, van het eerste elftal, de jeugdteams, het G-team en nu ook het Walking Football team. Het is fantastisch dat deze testdag professioneel begeleid wordt door FysioStofberg.”
www.rodajc/nl
Foto Roda JC

Geef een reactie