bij L1 TV Uitzending openluchtconcert Guido’s Orchestra in Kerkrade!

 
De registratie van het spectaculaire openluchtconcert van Guido’s Orchestra, dat plaats vond op de Markt in Kerkrade op 13 augustus jl., wordt door omroep Max in 3 delen van 45 minuten uitgezonden op tv. De specials, getiteld ‘Guido’s Orchestra: Openluchtconcert in Kerkrade’, zijn te zien op NPO2 om 16:05 uur op zaterdag 22 en 29 oktober en 5 november aanstaande.

Vrijdag 28 oktober aanstaande verschijn ‘Live in Kerkrade’ op CD en DVD. De CD bevat de hoogtepunten van de show, terwijl op de DVD een uitgebreide registratie is terug te vinden.

Prachtige avond
“Samen met het publiek heeft Guido’s Orchestra er een onvergetelijke avond in Kerkrade van weten te maken. Middels deze tv-registratie zullen we dit ook ver tot ver buiten onze gemeentegrenzen laten zien en dat past uitstekend bij onze marketingstrategie waarmee we Kerkrade op de kaart willen zetten,” laat wethouder Tim Weijers (coördinatie evenementen/stadsmarketing) weten.

“Het was een muziekspektakel van grote klasse! De geweldige ambiance en prachtige Kerkraadse entourage zullen tijdens het bekijken van de uitzending weer opnieuw zorgen voor kippenvel bij veel mensen in onze klankstad,” aldus wethouder Jo Bok (cultuur).

Ook Guido Dieteren steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken: “Het was heerlijk om dit te doen in mijn eigen thuisstreek, met de fraaie Markt van Kerkrade als ambiance. De weergoden waren met ons en we hebben er, zowel in visueel als muzikaal opzicht, een superavond van weten te maken. Wat mij betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar.”

Regionale uitzending
Ook L1TV zal het concert uitzenden namelijk op zaterdag 5 november, zaterdag 12 november, zaterdag 19 november, zaterdag 26 november en op zaterdag 3 december. Het programma is op de uitzenddagen op L1 steeds te zien om 10.30 uur,12.30 uur, 14.30 uur, 16.30 uur en om 23.00 uur.

Foto kerkrade.nl

Geef een reactie