Vrijdag 28 oktober a.s., in de herfstvakantie, is het weer zover.

 

 

Op de roefeldag kunnen kinderen van 6 t/m 13 jaar de grote-mensen-wereld verkennen.Enkele voorbeelden:

  • zelf dieren verzorgen;
  • sieraden maken;
  • of de raadzaal bekijken.

Je komt dan op plaatsen waar je normaal niet binnen mag!

Roefelen is cool, roefelen is vet………

De roefeldag in Heerlen wordt georganiseerd door het roefelcomité Parkstad Limburg dat bestaat uit leiding en ouders van Scouting Bekkerveld en Scouting St. Jan Baptist (Scouting Heerlen).  Vrijdag 28 oktober a.s., in de herfstvakantie, is het weer zover.  Met een groepje kinderen ga je naar verschillende roefelplaatsen die je zelf kiest. De groepjes worden begeleid door ouders of stafleden.
Onze gastheer is Scouting St. Jan Baptist die ons de accommodatie ter beschikking stelt.

Kies op de website een roefelroute en schrijf je in. Vraag een vriendje of vriendinnetje of die dezelfde route kiest. Dat maakt het extra gezellig.Wil je meedoen aan de roefeldag, dan kun je je opgeven via onze website www.roefeldag.com.

Roefelen is helemaal gratis Wacht niet te lang met inschrijven, want de roefelplaatsen, vooral de leukste, zijn zo besproken. Twee weken voor de Roefeldag sluit de inschrijving.

download

Je start in het scoutinggebouw van Scouting St. Jan Baptist (Scouting Heerlen) in Meezenbroek. Dit scoutinggebouw ligt naast de speeltuin. (Jamboreepad 2, haaks op de Henri Jonasstraat). Het telefoonnummer van het scoutinggebouw is: (045) 572 28 87.

 

Dit jaar eindigen de helft van de roefelroutes bij Scouting Bekkerveld. (Benzenraderweg 190, (045) 541 96 78)  Daar kun je dan zelf een Albert Heijn pannenkoek bakken en Scoutingspellen doen.

Kijk voor alle roefelroutes snel op  www.roefeldag.com    Kies één roefelroute en meld je aan!

r7brood-bakken

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie