Stichting Het Groene Lint zoeken extra vrijwilligers voor onderhoudswerkzaamheden in het Kapellerbos in Landgraaf

 

Natuurmonumenten en Stichting Het Groene Lint zoeken extra vrijwilligers voor onderhoudswerkzaamheden in het Kapellerbos in #Landgraaf. In dit oud eiken- en haagbeukenbos heeft Natuurmonumenten een klein gebied aangeplant met jong bos. De vrijwilligers zorgen ervoor dat de nieuwe aanplant stabiel en gezond blijft en aansluit op het oude Kapellerbos. En ze herstellen oude erfafscheidingen, zoals het weer zichtbaar maken van een meidoornhaag.

De kleine vrijwilligersgroep Het Groene Lint werkt 2 maal per maand op donderdag van 9.00 tot 12.00 uur in dit bos in Landgraaf. Het werk bestaat voornamelijk uit handzaag werk en het stapelen van gezaagde takken en stammen. Het brandhout mag mee naar huis worden genomen voor de koude winterdagen.
Men zoekt harde werkers! Wil jij een handje helpen? Meld je dan aan bij Wim de Kan wlcdekan@gmail.com of bij Niki Jasper n.jasper@natuurmonumenten.nl

www.landgraaf.nl

foto natuurmonumenten.nl

Geef een reactie