De Schaesberg vrouwen hebben de volgende rond van de beker bereikt.

In de reguliere speeltijd was de eindstand 1-1. Maar Schaesberg nam de strafschoppen beter. En de Schaesbergse doelvrouw Marysia was de killer voor Bunde. Ze stopte drie strafschoppen.

image00028 Schaesberg speelde zeker geen beste wedstrijd. Ook Bunde was niet groots waardoor het een gelijkwaardige wedstrijd was. Schaesberg was wel de bovenliggende ploeg zonder tot goed spel te komen. Bunde kwam in de eerste helft 3x voor het Schaesbergse doel. Een van deze kansjes werd benut: 0-1.
Na rust speelde Schaesberg beter en agressiever. Ook aan de bal was men constanter. Het inbrengen van de A-meiden Jess en Charisse was zeker een positieve impuls. Bunde kwam in de tweede helft niet meer in de buurt van het Schaesbergse doel. Kansjes kwamen er steeds meer. Het was Melanie die uiteindelijk  de gelijkmaker binnenschoot. Vlak voor tijd leek de beslissing te vallen  in het voordeel van de zwarthemden maar een verkeerde keuze zorgde ervoor dat het toch beslist moest worden vanaf de stip. En Schaesberg won.