Win fantastische prijzen tijdens het “4 weken feest” van Shoppingcenter ‘LOON!

 

Woensdag 26 oktober: workshop 3D Vlinder Schilderij maken

Tijdens deze workshop creëer je een 3 D vlinder schilderij in de prachtige kleuren van vlinders. Vlinders leven buiten, maar door een dergelijk schilderij is het net alsof de vlinders ook binnen rondfladderen.

Zaterdag 29 oktober: vier Halloween in ‘LOON!

Vier Halloween in ‘LOON met de heksen & tovenaars uit Wonderwereld. Traditiegetrouw zijn ze er weer!  Op het programma staat natuurlijk het snijden van pompoenen. Maar je kunt ook deelnemen aan een creatieve workshop waarbij je een super gave Halloween krans maakt met botjes, skeletjes, zwarte rozen, tule en organza.
Terwijl de kinderen zich vermaken kunnen de ouders bij Café Grande genieten van een kopje koffie en live muziek door zangeres Hanneke Scheffers!

Shoppingcenter ‘LOON viert een feestje. Vanaf zaterdag 22 oktober gaan de feestelijkheden van start. Iedereen kan meedoen. Jij dus ook!
Je shopt voor 25 euro aan boodschappen of aankopen, je ontvangt een deelnamekaartje en maakt een slagzin af. Stop het volledig ingevulde kaartje in de actiebus bij de prijzenshowroom op de begane grond. Een jury kiest uit de inzendingen vijf prijswinnaars met de beste commerciële slagzin voor Shoppingcenter ‘LOON. We vragen natuurlijk wel een héél creatieve slagzin. en maakt kans op een leuke auto, een super hippe SEAT Mii Style Connect, nu omgedoopt tot een speciale ‘LOON Edition! De 5-deurs sunflower gele SEAT is voorzien van airco, lichtmetalen velgen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en natuurlijk een radio/ cd / mp3 speler. Een hele mooie auto dus met service en garantie van Wealer in Heerlen. Waarde maar liefst 12.350 euro.

Nog meer prijzen!
Dan gaan we verder met de te winnen prijzen… een Giant Triple- X E+ e-bike ter waarde van 1.500 euro en de Giant Contend SL racefiets ter waarde van 1.000 euro, beide afkomstig van Bikestyle.nl uit Brunssum. Deze e-bike en racefiets zijn evenals de andere prijzen te bewonderen in de prijzenshowroom op de begane grond van Shoppingcenter ‘LOON.

Kom dus shoppen… of belangrijker… bedenk een creatieve slagzin en verras onze jury!

Lees de actievoorwaarden hier op onze website.

Zaterdag 29 oktober maakt de jury de eerste twee prijswinnaars bekend.

Zij ontvangen een waardecheque met shoptegoed van respectievelijk 500 euro of 750 euro. Dit shoptegoed kan worden ingewisseld bij de winkels van Shoppingcenter ‘LOON.

De prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht!

De overige twee prijsuitreikingen vinden plaats op:

  • Zaterdag 5 november Giant e-bike & Giant racefiets
  • Zaterdag 12 november Seat Mii 5-deurs Style Connect t.w.v. 12.350 euro

Giant E-bike opstapdag:

Op koopzondag 30 oktober is er op het parkeerdek nabij de hoofdingang een speciale Giant E-bike opstapdag. Op deze dag kun je vrijblijvend kennismaken met de Giant e-bikes van fietsenspecialist Bikestyle.nl uit Brunssum. Deze specialisten vertellen je alles over e-bikes. En je mag een proefritje maken zodat je meteen kunt ervaren hoe de fiets aanvoelt. Want met een blitse slagzin word jij misschien wel eigenaar van deze luxe fiets.

De 4 weken feest actie loopt van zaterdag 22 oktober tot en met zaterdag 12 november.

Bekijk hier de algemene voorwaarden

kijk voor meer informatie www.hetloon.nl

Geef een reactie