Volta Limburg Classic krijgt dameswedstrijd!

 

 

 

 

 

 

De Volta Limburg Classic krijgt een vrouwenversie. De koers wordt op dezelfde dag verreden als de UCI 1.1 wedstrijd voor de heren elite. Op zaterdag 1 april 2017 starten de vrouwen een half uur na de mannen. De vrouwen rijden een aantal grote lokale ronden rondom Eijsden, Mesch en Sint Geertruid om vervolgens op de lokale finale ronde van de mannen te finishen. De finish wordt omstreeks 14.45uur verwacht in de Diepstraat te Eijsden.

“In principe gaan we voor een nationale wedstrijd”; aldus koersdirecteur Roy Packbier. “Helaas verdwijnt de Boels Rental Hills Classic van de kalender, maar met de vrouwenversie bij de Amstel Gold Race en de Volta Limburg Classic krijgen alle rensters, zowel internationaal als nationaal, goede alternatieven in dezelfde regio en op een vergelijkbaar parcours.”

 

voor meer informatie http://www.voltalimburgclassic.nl/

Foto® Voltalimburg

 

Geef een reactie