Hoofdmenu

GESLAAGDE AVOND MET GUUS HIDDINK, LEO BEENHAKKER EN EVERT TEN NAPEL

Wanneer Evert ten Napel, Guus Hiddink en Leo Beenhakker aan tafel aanschuiven zal voetbal liefhebbend Nederland beamen dat het drietal garant staat voor een boeiend gesprek. Gisteravond bleek het trio een perfecte match te zijn voor een plezierige en openhartige avond waarin voetbal centraal stond.
Commercieel Directeur Nick Janssen opende de avond in de Business Club van het Parkstad Limburg Stadion met een welkomstwoord en een introductie van de drie coryfeeën. Hij gaf tevens het startsein aan huiscateraar Oseven voor het uitserveren van het 3 gangen-diner aan de ruim 180 gasten van dit evenement. Na het diner schoven de gasten aan rondom de “Tafel van Evert”, waar de heren een oprecht en amicaal gesprek voerden.

De directie van Roda JC Kerkrade dankt al haar gasten, Evert ten Napel, Guus Hiddink en Leo Beenhakker voor dit geslaagde event.

Foto RodaJC
www.rodajc.nl