Hoofdmenu

Reactie colleges van burgemeester en wethouders van Landgraaf en Heerlen op het onderzoeksrapport BMC

Belangrijk rapport voor keuze over samenwerking Landgraaf-Heerlen

Vandaag, 31 oktober 2016, heeft BMC de resultaten van het onderzoek naar samenwerking tussen de gemeenten Landgraaf en Heerlen gepresenteerd. Het onderzoeksrapport is een belangrijke stap om te komen tot de juiste vorm van samenwerking.

Het doel van samenwerking is dat de mensen uit Landgraaf en Heerlen er beter van worden. Dat de gemeenten beter kunnen werken aan datgene wat van hen verwacht wordt. Hoewel het rapport van BMC slechts een deel van het totale advies is, hebben we besloten om dit onderzoek meteen te openbaren zodat ook raadsleden en mensen uit de samenleving de uitkomsten goed kunnen bestuderen. Het brede advies van het expertteam wordt medio november verwacht.

Lees meer over het onderzoek op de website van Landgraaf-Heerlen>>.

www.landgraaf.nl

 « (Vorig nieuwsbericht)