Apneu (ism NN) + Breaking Levees + The Mighty Breaks bij de Oefenbunker

Rammelende garage-rock die klinkt als een ferme schop in het gelaat. Op vrijdag 4 november presenteert poppodium NIEUWE NOR in de Oefenbunker in Landgraaf een triple bill ter ere van het nieuwe album van Apneu en de 7” release van Breaking Levees. The Mighty Breaks opent de avond met westcoast garage-rock met een flinke orgel-twist.

Apneu
“Tragisch, verslavend en rammelt aan alle kanten”, aldus Noisey over Apneu. Afgelopen juni brachtten de Amsterdammers het derde album ‘This Will Never Happen To Us’ uit op Subroutine Records. De Volkskrant beoordeelde dit album met vier van de vijf sterren en beschreef het als “een van de leukste Nederlandse indie-rock-platen van de laatste tijd”.

Breaking Levees
De band overtuigde op Into The Great Wide Open en was afgelopen maart nog te zien in de NIEUWE NOR als support bij DeWolff. Het viertal uit Amsterdam liet toen in Heerlen “een heel erg goed visitekaartje achter in de stijf uitverkochte zaal”, aldus 3voor12/Limburg. Breaking Levees combineert riffrock, 60’s psycho rock en acid blues met ijzersterke songs.

The Mighty Breaks
Garage-rock als een ferme schop in het gelaat! Vier beste maatjes uit Voorschoten met een grote liefde voor ruige garage-rock en alles wat met bier drinken te maken heeft. The Mighty Breaks, gewapend met een dikke lading fuzz, staat als een huis op het podium.

Entree:
VVK 10 euro
BOX 12 euro
Student 6 euro

Doors: 20:00 uur
Start: 21:00 uur

Tickets: hier

Geef een reactie