5 november BRUL Contest 4de editie ft. bij de oefenbunker

BRUL Contest 4de editie ft. BandOver, Bigwood Leonard, Johnny B & the Good Guys, Martinus + Red Pepper Blues Explosion

Vijf Limburgse bluesbands proberen elkaar zaterdag 5 november de Oefenbunker uit te spelen. Want de winnaar verdient een podiumplek op de Southern Bluesnight 2017 in Heerlen. Wie wint deze derde editie van de BRUL-Contest?

De vijf bluesbands die in de finale staan zijn BandOver, Bigwood Leonard, Bluez Train, Martinus en Red Pepper Blues Explosion. En allemaal versnijden ze hun blues net weer even anders met southern rock, folk, powerblues, ragtime, swampblues, western, bluesrock, hillbilly of drunk-swing. Ook zijn de jury leden bekend: Jolien Linssen,
Fons Daamen en Harm Lutke. Aan de juryleden de schone taak om uit dit gevarieerde aanbod een winnaar te kiezen. Welke band mag knallen op het Juke Joint-podium in Theater Heerlen tijdens de Southern Bluesnight 2017?

Doors: 20:00 uur
Start: 20:30 uur

www,oefenbunker.com Tickets: hier

Foto Oefenbunker

Geef een reactie