Kom een kijkje nemen met je klas!

Graag nodigen wij de groepen 7 en/of 8 van basisscholen in de Rd4-gemeenten uit om een kijkje achter de schermen bij Rd4 te nemen.
In een twee uur durend vernieuwd (kostenloos) programma op dinsdagochtend geven wij uitleg over Rd4 en afval, de meest voorkomende afvalstromen worden besproken en er wordt uitgelegd hoe we deze het beste kunnen scheiden.
In een afvalsorteerspel wordt direct getoetst wat de kinderen hebben geleerd.

Het programma wordt afgesloten met een rondleiding over het terrein (het Rd4-hoofdkantoor, Nijverheidsweg 4A te Heerlen), waarbij de kinderen achter het stuur van een inzamelwagen plaats mogen nemen.  De rondleiding wordt gegeven per klas, dus voor maximaal +/- 32 leerlingen.

Wilt u meer informatie of wilt u zich direct aanmelden (als u een ouder of leerling bent, overleg dan eerst met de school)? Neemt u dan contact op met de afdeling Communicatie van Rd4 via rondleidingen@rd4.nl of (045) 543 71 00

 

Geef een reactie