Wedstrijdverslag sv Deurne 2- Bekkerveld 2

Deurne2 – Bekkerveld2 1-7 (0-3) De wedstrijd tussen de runner-up en de kampioen van afgelopen seizoen in de Reserve Hoofdklasse Zuid2 belooft vooraf een interessante krachtmeting te worden. In de praktijk walst de kampioen, met in de basis maar liefst 8 tieners, echter over haar tegenstander heen. Na een gelijk opgaand begin neemt Bekkerveld het initiatief geheel over. Het laatste half uur voor rust wordt Deurne zelfs compleet van de mat getikt.

Dit resulteert in een 0-3 stand bij rust. Door doelpunten van Dion Otten, Justin Reijnders en Sil Lardinois. De tweede neemt aanvalsleider Ronald Joosten van Deurne noodgedwongen plaats in het doel. Hij vervangt de geblesseerde Alex Geven. Hiermee komt ook direct een einde aan eventuele ambities van Deurne. Bekkerveld loopt makkelijk uit naar 0-5 (doelpunten van opnieuw Justin Reijnders en Sil Lardinois). Alvorens Jan Kuipers de eer redt voor de gastheren. De eindstand wordt bepaald op 1-7 middels doelpunten van Dion Otten en Yvar Spanjer. Een eclatante overwinning van een swingend Bekkerveld op een teleurstellend Deurne.