MARADONA MEETS HEKSENBERG zondag 13 november 2016

MARADONA MEETS HEKSENBERG zondag 13 november 2016– voorbereiding op volle toeren!!!Donderdag 13 oktober 2016 bereikte RKVV Heksenberg  de bevestiging dat voetballegende Diego Maradona daadwerkelijk naar Heksenberg wil komen. De superster die aan de basis stond van het gewonnen WK van 1986 bezoekt voor het eerst Nederland, zo leert ons naspeurwerk totdat het tegendeel is bewezen…Het bezoek van Jean –Marie Pfaff van 13 maart 2016 krijgt zodoende ook een vervolg.

“Van  een bezoek van zo’n balvirtuoos wil je alleen maar dromen”. Ja, hij komt ! Dat is de stellige overtuiging. Zeker Jean Marie Pfaff wil zijn belofte waar maken.  Tijdens zijn eerder bezoek sprak hij de spelersgroep toe , welke uiteindelijk promoveerde naar de derde klasse. Ook sprak hij toen zijn onbegrip uit over een “verbannen voetbalclub”.

Heksenberg –Simpelveld vervroegd naar 14.00 uur.

Omwille van de organisatie, de ontvangst en de activiteiten rondom de “MARADONA penalty –contest”  is deze competitiewedstrijd een half uur vervroegd.

De wedstrijd bal van deze middag is geschonken door prins Henry II van D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein. Prins Henry zal dan ook de aftrap verrichten voor de wedstrijd Heksenberg  – Simpelveld.

MARADONA Penalty contest

a4_poster_maradona_meets_fernandoRondom de wedstrijd Heksenberg- Simpelveld zal er een penalty – contest  plaatsvinden.

De organisatie van deze activiteit is in handen van Wiel Berends, voormalig eerste elftalspeler, oud trainer en nu bestuurslid van RKVV Heksenberg  in samenspraak met een voormalig Oranje –international Kevin Hofland. Een keur van topvoetballers zal deelnemen aan deze wedstrijd. Via de website van RKVV Heksenberg worden belangstellenden geïnformeerd over de komst van de vedetten

Ticketverkoop beperkt!  OP=OP en VOL = VOL

Er zal beperkte ticketverkoop plaatsvinden. Toegangskaarten voor het event   “Maradona meets Heksenberg”  inclusief de happening Heksenberg –Simpelveld verkrijgbaar via Tabakszaak Tabak en Gemak Heksenberg en Wims Winkel –Heerlerheide.

Tickets zijn ook te koop via de website van RKVV Heksenberg. Maar

Let op OP=OP en VOL=VOL

Verkeer en  Parkeren.

Naast de gebruikelijke bezoekers rondom de wedstrijd Heksenberg- Simpelveld , de leden van onze bevriende en behulpzame club sv Langeberg, worden veel toeschouwers verwacht, Aangeraden en aanbevolen wordt om zoveel mogelijk te voet en met openbaar vervoer te komen. De parkeergelegenheid rondom het sportveld Langeberg is niet toegankelijk en  de straten rondom sportpark Langeberg worden afgezet. Buurt bewoners zullen middels een brief worden geïnformeerd.  Extra parkeergelegenheid is er overigens  wel onder meer bij Triade Zorg, Rimburgerweg 42 te Brunssum. Ook hier geldt; volg de informatie op de website en Facebook pagina van RKVV Heksenberg.

 KADOOTJE

Tijden de voorbereidingen van “Maradona meets Heksenberg” werd  voetbalclub Heksenberg daarnaast verblijd met een ‘bekerverrassing”.

Heksenberg ontmoet in een bekerthuiswedstrijd wijkgenoot Groene Ster te Langeberg – Brunssum. De wereld op zijn kop natuurlijk!!  Een Heerlense Heksenberg –Pronsebroek derby met dank aan sv Langeberg en de gemeente Brunssum op vreemde Brunssumse bodem.

Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 20 november. Aanvang 14.30 uur

Voor aanvullende informatie

RKVV Heksenberg – bestuur

Wiel Berends/Henk Butink

 

Geef een reactie