Wedstrijdverslag HK JO19 : UOW ’02 – Bekkerveld  

Na de moeizame overwinning vorige week tegen SVN, stond deze week weer een ontmoeting tegen een club uit buurgemeente Landgraaf op het programma. Zo moest Bekkerveld aantreden bij hekkensluiter UOW’02 dat afgelopen seizoen gepromoveerd was naar de hoofdklasse.

In de wedstrijdbespreking hield Bekkerveld er rekening mee dat UOW een muur om het eigen zestienmetergebied zou optrekken om zo te proberen zo lang mogelijk stand te houden. Bekkerveld hoopte daarom op een snel doelpunt om zo de wedstrijd te kunnen openbreken. Het moest echter tot de 36′ minuut wachten alvorens Mel Angerer de 0-1 openingstreffer liet aantekenen na een strakke voorzet vanaf de rechterkant van Aron Fredrix. Vlak voor de rust scoorde  Tim Niemarkt 0-2 na een assist van Reinier Derks.

Na de pauze kwam Martijn van der Pohl in het veld voor Reinier Derks. Vanaf de 50′ minuut volgden de doelpunten elkaar snel op. In de 51′ minuut scoorde Rowan Vanwersch 0-3 na een steekpas van Mel Angerer. Drie minuten later scoorde Mel Angerer de 0-4 nadat hij door Aron Fredrix de bal op maat toegespeeld kreeg. In de 56′ minuut kwamen Jem Inceman en Marijn Gulpen in het veld voor Tom van der Kraats en Timo Gompelman. Koud in het veld kreeg Jem Inceman de bal voor zijn voeten en liet hij de 0-5 voor Bekkerveld aantekenen. Bekkerveld was duidelijk een maatje te groot voor UOW en bleef de wedstrijd domineren.

In de 65′ minuut verving Daan Winthagen Luca Fredrix en in de 72′ minuut kwam met Marcelino Ploeg voor Mel Angerer de laatste wisselspeler in het veld.

image00042

Tien minuten voor tijd legde Tim Niemarkt de bal af op Rowan Vanwersch die vervolgens de score liet oplopen tot  0-6.

Vijf minuten voor tijd scoorde  Daan Winthagen 0-7 na een prachtige lange bal over 40 meter van Denis Petit.

In de allerlaatste minuut zorgde UOW voor de 1-7 eindstand.

Door deze 1-7 overwinning blijft Bekkerveld in de race voor het kampioenschap met twee punten achterstand op koploper SC Susteren.

Foto’s Lucho Carreno

Geef een reactie