Nationaal Schoolontbijt een goed doel dat kinderen helpt.

Vanochtend ontvingen burgemeester Raymond Vlecken en wethouder René van der Valk kinderen uit diverse klassen van SBO De Wissel voor het jaarlijkse Burgemeestersontbijt. Tijdens het gezellig ontbijt in het nieuwe Burgerhoes werd aandacht besteed aan het goede doel van dit jaar. De kinderen ontvingen een cheque voor Jantje Beton.

Elk jaar kiest het Nationaal Schoolontbijt een goed doel dat kinderen helpt. Dit jaar is dat Jantje Beton, omdat zij jaarlijks 65.000 kwetsbare kinderen bereiken zodat ze veilig en fijn buiten kunnen spelen. En dat is weer belangrijk voor hun gezonde ontwikkeling. Tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt ontbijten in Nederland niet alleen ruim 520.000 kinderen gezamenlijk op hun school, maar ook ontbijten er in 250 gemeenten schoolklassen samen met hun burgemeester op het stadhuis. De burgemeesters betalen voor dit ontbijt met een symbolische bijdrage aan Jantje Beton.

Foto Landgraaf.nl

Geef een reactie