Vitaalste bedrijf van Limburg is Tredegar Film Products uit Kerkrade

Wat is het vitaalste bedrijf van Nederland? MKB-Nederland en zorgverzekeraar ONVZ zijn op zoek gegaan naar de vitaalste bedrijven van het land. Voor iedere provincie wordt de ondernemer gezocht die het duurzaamst met zijn werknemers omgaat. In Limburg heeft het Kerkraadse bedrijf Tredegar Film Products de titel vitaalste bedrijf gewonnen.

Tredegar .De Limburgse winnaar produceert folie voor maandverband. De andere genomineerden waren Combo Repair in Born en ingenieursbureau Geonius in Schinnen. Op 4 november vond de prijsuitreiking plaats bij Tredegar op bedrijventerrein Spekholzerheide. Pieter van den Hoogenband overhandigde als ambassadeur van ‘het vitaalste bedrijf van Nederland’ de prijs. Ook wethouder Schneider (Economische Zaken) was aanwezig bij de uitreiking.

Vitaliteit. De prijs voor Het Vitaalste Bedrijf is voor de ondernemer die het best met zijn medewerkers omgaat wat het investeren in vitaliteit betreft. In elke provincie werden drie bedrijven genomineerd. De twaalf provinciewinnaars nemen het aan het einde van het jaar op tegen elkaar in de strijd om de titel Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. De winnaar van deze ElkeDagBeterAward wordt bekendgemaakt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam op 16 november 2016.

De prijs wordt voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Werknemers die lekkerder in hun vel zitten, presteren beter en zijn langer inzetbaar. Vitale bedrijven zijn van groot belang voor de economie van Nederland. MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar stimuleren daarom ondernemers om te investeren in de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers.

Foto Kerkrade.nl

Geef een reactie