Landgraaf – rioleringswerkzaamheden in de buurt van de Apollolaan

In het kader van de Buitenring starten morgen in de buurt van de Apollolaan rioleringswerkzaamheden. De werkzaamheden worden uitgevoerd in de buurt van enkele woningen (zie onderstaande situatietekening) en kunnen voor overlast zorgen. De werkzaamheden nemen circa twee weken in beslag.
Om die overlast, waaronder trillingen, zoveel mogelijk te beperken zal de aannemer waar dat mogelijk is een statische (trillingsvrije) wals of een lichte trilplaat inzetten om de werkzaamheden uit te voeren. Alleen op de momenten waar dat nodig is, zal de aannemerscombinatie de trilwals gebruiken.

Vragen? Mail info@buitenringparkstadlimburg.nl of bel tijdens kantooruren met het serviceloket van de Buitenring via (045) 800 19 40 (lokaal tarief). Op www.buitenring.nl vindt u de meest actuele informatie.

 

Geef een reactie