“En wat hubbe veer zin d’r in!”, vertelt CV Ça Va, een van de vele carnavalsverenigingen die Heerlen telt.

Vandaag start officieel het nieuwe carnavalsseizoen.

“En wat hubbe veer zin d’r in!”, vertelt CV Ça Va, een van de vele carnavalsverenigingen die Heerlen telt.

Zo is het begonnen.. Op de verjaardag van een van onze leden in 2007 waren alle huidige leden van Ça Va bij elkaar. Zowel de heren als de dames waren afzonderlijk van plan om deel te nemen aan de Heerlense optocht. Die avond ontstond spontaan het idee om samen de optocht van Heerlen te gaan lopen, onder één naam, één vriendengroep en dus één vereniging: CV Ça Va!

15032560_1145014202234744_141941983_nDe groep bestaat uit 18 leden, 11 mannen en 7 vrouwen. In februari wordt ons nieuwste lid verwacht, een van de dames is namelijk in verwachting!

Om ‘sjtols’ op te zijn..

Wisten jullie dat wij elkaar (bijna) allemaal van de middelbare school kennen? Deze hechte vriendschappen zijn de solide basis van Cv Ça Va en maakt het tot de vereniging die we zijn. De sjpass en plezeer die wij met elkaar hebben tijdens de voorbereidingen en tijdens de vasteloavend maakt dat wij elk jaar weer met veel enthousiasme een nieuw thema uit werken. Er wordt alweer druk gewerkt aan de pekskes, de hoeden en de wagen!

Os vasteloavendsblood kruipt waar het niet gaan kan! Dit jaar lopen we alweer voor het 10e jaar mee in de optocht van ‘os leefsjtad Heële’. Dit was niet mogelijk geweest zonder onze trouwe sponsoren en onze vaste chauffeur Niek! Volgend jaar hebben we ons 1×11-jarig jubileum, dan hebben we een bijzondere reden om groots uit te pakken!

Vergeet niet alvast de datum voor ’t Jeu de Boules Bal 2017 te noteren: 18 februari 2017! Kom met ons en al je ‘vasteloaves vrung’ dansjes doen in Café d’r Klinge op het Pancratiusplein!15049652_1145014258901405_1594424493_n

Vier wunsje uch allenui inne sjieke vasteloavend!

‘Heële Alaaf!’

Ut geet ug good,

Nigel Venrooij, Ties Curfs, Anne Somers en Lindsey Opbroek (namens CV Ça Va)

Nieuwsgierig? Volg ons op facebook of kijk op onze website www.cvcava.nl.

 

Foto”s Ça Va en Lucho Carreno

 

Geef een reactie