Bekkerveld2 nieuwe koploper in Reserve Hoofdklasse.

Bekkerveld2 nieuwe koploper in Reserve Hoofdklasse Op thuisbasis A Gene Bek boekt Bekkerveld2 een gemakkelijke overwinning op Venray2. De eindstand van 5-0 is al bij rust bereikt. De gasten hebben die 1e helft geen schijn van kans. Al voordat minuut 1 voorbij is schiet Yvar Spanjer Bekkerveld2 op voorsprong. En vervolgens halen Sjors van Velzen (2x), Merijn de Haan en Sil Lardinois de trekker over namens de thuisploeg. De tweede helft freewheelt Bekkerveld2 naar de eindstreep. Door het gelijktijdige puntverlies van Volharding2 en BlauwGeel2 is Bekkerveld2 alleen koploper in de Reserve Hoofdklasse. Volgende week geen competitie. Maar de 2e k.o. ronde in de beker. Bekkerveld2 speelt dan de uitwedstrijd tegen Hoensbroek2.