Maradona definitief niet naar benefietduel Brunssum.

Diego Maradona behoorde als voetballer tot de wereldtop, maar speelde het spel niet altijd even netjes. Na zijn loopbaan heeft Pluisje zijn naam maar deels gezuiverd en ook nu haalt hij weer de headlines met een negatief bericht.

Maradona had beloofd om naar het Limburgse Brunssum te komen voor een benefietduel. De Argentijn zou zondag op het veld staan met onder meer Fernando Ricksen in het kader van de strijd tegen ALS. Er lag een belofte van de topvoetballer van weleer, maar zijn woord blijkt volgens L1 dus niets waard.

Gisterenmiddag in Kasteel Terworm een zeer indrukwekkende ontmoeting met Fernado Ricksen, de voormalige profvoetballer en oud Oranje- international, die strijdt tegen de vreselijke spierziekte ALS. Hij is met zijn vrouw Veronika en dochtertje van 4 naar Nederland gekomen om Diego Maradona te ontmoeten.  Helaas is zoals inmiddels wel al bekend Maradona niet in België  gearriveerd.

Een zeer geëmotioneerde Dirk Scheringa , oud voorzitter van AZ’ 67, de club waar Fernando Ricksen speelde, was ook van de partij.  Fernando Ricksen en familie zullen wij wel ontmoeten rondom de wedstrijd Heksenberg – Simpelveld. Tijdens deze wedstrijd zal er ook gecollecteerd worden voor ALS. RKVV Heksenberg wil op deze wijze en middels deze bijdrage het “project” afsluiten.

Aldus de voorzitter Henk Butinx van RkvvHeksenberg.

Archieffoto Familie Ricksen.

 

Geef een reactie