Na twee zure nederlagen tegen EHC en groene ster wist Chevremont een dik verdiende overwinning te boeken tegen DESO (4-0).

Vanaf het eerste fluitsignaal was het de Kerkraadse formatie die dicteerde. Al in de 4de minuut werd Boyd Joosten in de diepte gestuurd, alleen zijn lob over de keeper verdween ook over het lege doel. Nog geen 2 minuten later was het wel raak. Brain Stevens gaf een voorzet op maat af aan Rodney Klinkenberg die beheerst de 1-0 binnen tikte. Chevremont ging door en wist met goed combinatie voetbal de tegenstander naar achter te duwen. De volgende kans was wederom voor Joosten. Nu was het Klinkenberg die een strakke voorzet gaf en kon Joosten vrij eenvoudig de 2-0 binnen tikken. Dit gebeurde echter niet. De paal stond Joosten in de weg. Diezelfde Joosten maakte in de 21ste minuut zijn verdiende treffer en zette Chevremont op 2-0. De thuisploeg wist nog niet van opgeven en ging voor meer. Dit resulteerde in de zoveelste kans voor Boyd Joosten. Waar eerst de paal in de weg stond, was het nu de lat die een treffer voorkwam. De eerste helft was Chevremont heer en meester en was het jammer dat de wedstrijd toen Sl niet gespeeld was.

Na rust ging DESO wat opportunistischer spelen en werd Chevremont wat meer naar achter geduwd. Ondanks dat gaven de blauw witten weinig tot niks weg. Sterker nog, in de 80ste minuut besliste Brain Jacobs de wedstrijd door de 3-0 aan te tekenen. Het slotakkoord was voor Lars Wolters die een voorzet vanuit een volley in de kruising zag belandde. Hiermee kon Chevremont weer 3 punten toevoegen en pakte het een belangrijke overwinning.