the church of cash concert bij cultuurhuis.

magic music night i.s.m. ap art events

tijd: 20:30

Velen zijn geroepen, maar weinig uitverkoren om The Man in Black te morgen vertolken. Church of Cash schakelt moeiteloos tussen de rebellie van de Folsom Prison en San Quentin albums, Sun Recordings’ rockabilly krakers en het vuur en de broosheid uit de comeback albums uit de American Recordings reeks.  Ook de showmanship van The Man in Black is terug te vinden op het podium bij deze heren. Luister naar de band en je krijgt de rillingen over je hele lijf!  The Church of Cash kan gerekend worden tot één van de allerbeste Cash Tribute bands momenteel in de USA.  Afgelopen jaar tourden ze voor het eerst door Europa. Die tour is zóó succesvol  verlopen dat ze dit jaar terug komen voor een langere tour.  Ze zullen ook dit jaar weer in het Cultuurhuis van jetje geven! Afgelopen jaar was het Muziekcafé zo goed als uitverkocht dus zorg dat u tijdig reserveert.

Voorverkoop 10.00 euro Avondkassa 13.00 euro

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Geef een reactie