Wilt u een hoger energielabel voor uw woning in Landgraaf ?

 

Na het succesvolle Zonnepanelenproject start de gemeente Landgraaf binnenkort met het volgende verduurzamingsproject: ‘Verbeteren energielabel particuliere woningvoorraad’. Wilt u uw huis verduurzamen, en dus een hoger energielabel, door bijvoorbeeld het aanbrengen van isolatie, dubbel- of driedubbelglas, een zonneboiler of een hoog rendement verwarmingsketel? Maar weet u niet hoe u dat moet organiseren of financieren? Dan is dit project de ideale oplossing voor u!

Ontzorgen! In het project: ‘Verbeteren energielabel particuliere woningvoorraad’ wordt alles voor u geregeld. Van de aanschaf van de installatie, de besparing, het onderhoud tot de garantie op het rendement. U sluit hiervoor een lening af met de gemeente Landgraaf tegen een lage rente. In opdracht van de gemeente voert GEAS, gezamenlijk met Volta Limburg (GEAS is een dochter van ESSENT) als serviceprovider het verduurzamingsproject uit. Het bijzondere aan dit project is dat de vooraf berekende besparingen ook gegarandeerd worden. Alle particuliere woningeigenaren van Landgraaf kunnen deelnemen aan dit project. Informatiebijeenkomsten

Bent u geïnteresseerd in dit project en wilt u meer weten over de voorwaarden? Dan bent u bent van harte welkom op een van onze informatiebijeenkomsten op dinsdag 22 november of woensdag 23 november. De bijeenkomsten vinden plaats in het Burgerhoes (Raadhuisplein 1). Ze starten om 19.00 uur en duren tot ongeveer 20.45 uur. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden voor informatiebijeenkomst :U kunt zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst door een mail te sturen naar gemeente@landgraaf.nl onder vermelding van ‘Verbeteren energielabel particuliere woningvoorraad’. Vermeld in uw mail uw adresgegevens, op welke avond u aanwezig wilt zijn én met hoeveel personen. Wij zien u graag op een van onze informatiebijeenkomsten. Samen gaan we op weg naar een DUURZAAM Landgraaf!

www.landgraaf.nl

Geef een reactie