Kamerkoor Coro Incanto bereidt zich voor op een unieke concertreeks in november.

Zondag 13, 20 en 27 november 2016 Kamerkoor Coro Incanto bereidt zich voor op een unieke concertreeks in november 2016 met de prachtige muziek van de hedendaagse Noorse componist Ola Gjeilo. Hij werd geïnspireerd door de mysterieuze kleuren van het Noorderlicht. Tijdens het concert “Nordlys Atmosfaere” wordt u meegenomen op een muzikale reis naar Noorwegen. Ola Gjeilo heeft geweldige 4 tot 8 stemmige koormuziek gecomponeerd die wij u niet willen onthouden.

De concerten staan gepland op zondag 13,20 en 27 november. U kunt naar ons komen luisteren op:

Zondag 20 november om 15.00 uur in Sint Ursulakapel te Roermond – Voogdijstraat 24

Zondag 27 november om 15.00 uur in Sint Elizabethkapel – Parc Imstenrade te Heerlen – Parc Imstenrade 66

Coro Incanto staat onder de bezielende leiding van Ron Hanssen. Tijdens deze concerten werken wij samen met het klarinetensemble van Harmonie Concordia Melick, fagottiste Jolanda Wolters van Philharmonie Zuid Nederland en pianist Ben van Daal. Tevens vindt er een uitzonderlijke cross-over plaats met de magie van dans en bloemen van Floral Dance Art uit Meijel. Laat u verrassen door de magische klanken en kleuren van “Nordlys Atmosfaere”.

Entreekaarten à € 10,- kunt u bestellen via telefoon: 06-18743276, via mail: info@coro-incanto.nl of aan de entree voor aanvang van het concert. Meer info vindt u op onze website www.coro-incanto.nl of via onze facebookpagina.

Geef een reactie