Drugssmokkelaar uit Heerlen slikt bij politiecontrole cocaïne bubble.

 

 

 

 

 

 

Een treinreiziger uit Heerlen heeft bij een controle van de Duitse Bundespolizei op het perron van treinstation Herzogenrath een zogenoemde ‘cocaïne bubble’ ingeslikt. Omdat de agenten ervan uit gingen dat dit levensbedreigende gevolgen kon hebben alarmeerden ze de ambulancedienst die de 33-jarige man met vliegende vaart naar het Klinikum, in Aken. Daar lokaliseerden de artsen een bubble met 14 gram cocaïne ter waarde van 600 Euro. Omdat de Bubble- verpakking onbeschadigd was ging er geen gevaar uit van het ingeslikte cocaïne. De drugs werd in beslag genomen en de verdachte kreeg een proces verbaal vanwege smokkel van geringe hoeveelheden drugs. De treinreiziger uit Heerlen was in Herzogenrath opgevallen omdat hij opvallend nerveus reageerde toen hij op het treinstation de twee politiegenten zag. De Duitse politie heeft de kwestie inmiddels  overgedragen aan de douane.

Geef een reactie