Sinterklaaseditie van Hakim in Theater Landgraaf.

Een interactieve show voor kleine, maar zeker ook voor grote mensen.
Met Hakim kun je namelijk lachen! Over van alles en met van alles. Het is iedere keer weer een verrassing waarmee hij aan komt zetten. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizend-en-een-nacht, iets geestigs met stoere cowboys en indianen of picknick perikelen in de buitenlucht of Sinterklaas: met ‘Hakim op z’n best’ is alles mogelijk.

Hakim Traïda is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler, die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater- en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van de kinderen.

 

 

Geef een reactie