De wijksteunbalie Klimmen integreert in de bibliotheek van Klimmen. Er is gekozen om alle functies van het wijksteunpunt Klimmen onder te brengen bij Op d’r Plats. De wijksteunpuntbalie bevond zich in het woonzorgcentrum De Linde. In de nieuwe situatie maken zowel de bibliotheek als de wijksteunpuntbalie gebruik van dezelfde ruimte. Qua actualiteit van het aanbod van de bibliotheek verandert er niks. De toegankelijkheid van de bibliotheek en wijksteunpunt zal toenemen door het aanbod van diensten en het uitbreiden van openingstijden. U bent van harte welkom om de opening te komen vieren.

Wat is er nog meer te doen?

• Officiële opening door wethouder Patrick Leunissen en Gabby Vijgen, directrice van De Bibliotheek Kerkrade e.o.

• Onthulling schilderij dat leerlingen van Ummer Clumme onder begeleiding van kunstenaar Franscz Witte hebben gemaakt

• Live muziek door musici van Stichting Muziek Jong voor Oud

• Informatiemarkt van het Wijksteunpunt en De Bibliotheek

• Kopje koffie of thee met iets lekkers

Foto Voerendaal.nl

Geef een reactie