Bekerwedstrijd die Bekkerveld met maar liefst met 8-1 won.

 

 

 

De Vijf van Vluggen en de Vier van Van Velzen. Deze alliteraties zouden zo doorkunnen als titel van een Suske & Wiske-verhaal. Thommie Vluggen scoorde er vijf tegen Leonidas Wolder, in de bekerwedstrijd die Bekkerveld met maar liefst met 8-1 won. Sjors van Velzen verdeelde zijn vier goals netjes over het eerste en het tweede. Sjors nam in de ochtend al de helft van de doelpuntenproductie van Bekkerveld 2 uit tegen Voetbalvereniging FC Hoensbroek 2 voor zijn rekening. Die twee goals deed hij als invalkracht bij het eerste nog eens over. Het tweede won zijn wedstrijd bij Hoensbroek met 2-4, waardoor beide teams verder bekeren. Verder was ook het optreden van spits Danny Grooten memorabel, die bij het tweede onder de lat stond en als reservekeeper bij het eerste op de bank zat.

Foto Bekkerveld

Geef een reactie