Eva Almagor concert
muziekcafé op dinsdag

20:30 uur

 

Maak je klaar voor de Southern Soul van Eva Almagor. Liedjes vol blues en pop die je meenemen in herkenbare dubbelzinnige situaties. Eva en haar band brengen frisse vintage vibes waarbij de invloed van hun muzikale helden nederig voelbaar is.
De muzikale carrière van de Nederlands-Israëlische Eva Almagor ging een paar jaar geleden van start met het in eigen beheer uitbrengen van 2 singles en een EP. Gevolgd door shows in verschillende bezettingen door het hele land, van radiostation tot theater; shows bij 3FM, Radio1, 6 en 5, Oerol 2013, voorprogramma’s voor De Dijk, Krystl & Dany Lademacher’s Wild Romance passeerde de revue. Ook vond er een eigen tour plaats. De eerste single van haar debuutalbum “While we’re waiting en volledige album “Against the grain” zijn nu verkrijgbaar!
“de Norah Jones van de lage landen, maar met veel meer blues & balls.”
“Ongekend Talent NCRV”

Cultuurhuis Heerlen

Sittarderweg 145

6412 CD Heerlen

info@cultuurhuisheerlen.nl

Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Geef een reactie