Presentatie speciaal lustrumboek Kerkrade Onderweg

 

 

Op donderdag 24 november presenteert de Stichting Historische Kring Kerkrade in Eygelshoven onder de titel Kerkrade Onderweg haar twintigste jaarboek. Deze lustrumeditie is geheel gewijd aan portretten van personen die een bijzondere rol hebben vervuld in de samenleving van Kerkrade en Eygelshoven.

Markante mensen als Gerard Kreijen, Nico Ploum, Thijs Wöltgens en Netta Crousen zijn een aantal van de twintig personen die, in combinatie met talrijke foto’s, worden beschreven tegen de achtergrond van hun historische context. Onder de titel Kerkrade Onderweg geeft de Historische Kring Kerkrade jaarlijks een boek uit met artikelen die iets vertellen over hoe Kerkrade zich in de loop van de eeuwen heeft ontwikkeld van een klein dorp tot een middelgrote stad.

Deel 20 van Kerkrade Onderweg wordt op donderdag 24 november 2016 om 16.00 uur gepresenteerd in het oude kerkje aan de Kerkberg 1 in Eygelshoven. Het boek telt 200 pagina’s en is na de presentatie voor € 16,50 verkrijgbaar bij alle Kerkraadse boekhandelaren. Wilt u aanwezig zijn bij de presentatie? Vanwege de beperkte ruimte en de catering dient u zich vóór 17 november aanstaande aan te melden via historischekringkerkrade@gmail.com

Foto historischekringkerkrade

Geef een reactie