Hoofdmenu

De bron speelt “huisvrouw” van Esther Gerritsen

 

 

 

Toneelgroep De Bron is terug in Heerlen! 

In de jaren 2008 tot 2010 zorgde toneelgroep De Bron in Theater Lexor voor vele uitverkochte zalen met de voorstelling De Vaginamonologen. Nu, in 2016, keert de Noorbeekse toneelgroep terug naar Heerlen, en speelt in het Cultuurhuis de voorstelling Huisvrouw van Esther Gerritsen. Weer een voorstelling door alleen vrouwen, en zoals je bij De Bron verwachten kunt, weer een heel verrassende voorstelling. Regisseur Kirsten Prop maakte van de oorspronkelijke monoloog een veelzijdige choreografische, fysieke en muzikale voorstelling voor 7 vrouwen, die niet alleen live acteren, maar ook live zingen.  
In Huisvrouw zien we een huisvrouw met een overzichtelijke dagtaak: wachten op de thuiskomst van haar geliefde echtgenoot. Ze laat haar fantasie de vrije loop. Ze droomt zich een weg naar buiten. Totdat de laatste aardappel is geschild en de man om half zes thuis komt. 

Spel:  Laura Damoiseaux, Sittah Huntjens, Belinda Hutzemakers, Elfriede Mergelsberg, Thea Mourmans, Mayke Roels, Susan Rouvroije.
Muzikant:  Imro Moonen.

27 November

de bron speelt “huisvrouw”

van esther gerritsen toneel

vandaag 2 voorstellingen 15.00 uur en 20.30 uur

————————


Cultuurhuis Heerlen

Sittarderweg 145

6412 CD Heerlen

info@cultuurhuisheerlen.nl

of telefonisch 045-5612121 (tijdens kantooruren).

Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html