Hoofdmenu

Saskia van Hintum verzorgt een clinic aan de talenten van de Top Volleybal Parkstad.

Saskia van Hintum verzorgt zondag 4 december een clinic aan de talenten van de Stichting Top Volleybal Parkstad

Op de olympische spelen van dit jaar in RIO werd ze nog als assistente van Giovanni Guidetti 4e met het Nederlandse dames volleybalteam. Vanaf dit seizoen is Saskia van Hintum trainer/coach bij de Ladies in Black uit Aken.

De technisch verantwoordelijke van de stichting STVP, Peter Arets en Leon Brull, waren dan ook zeer verheugd nadat ze met Saskia over het plan van aanpak van de Stichting gesproken hadden dat ze graag een gasttraining aan onze talenten van de volleybal school wilde geven.

Wil je onze regio talenten samen met Saskia van Hintum aan het werk zien, dan ben je op zondag 4 december van 9.30 uur tot 12.00 uur van harte welkom in de sporthal A gene Bek te Heerlen.

Foto Stichting Top Volleybal Parkstad.