Sportgala 2017

Op 20 januari 2017 organiseren wij het sportgala in ’t Wouves in Ransdaal. Een avond vol dynamiek met een sportdemonstratie door 3-voudig wereldkampioen Hip Hop solo Jennifer Romen, ‘warming-up’ Jaar van de Positieve Gezondheid, Puppeteer Armand Schreurs, gastspreker(s), huldigingen van kampioenen en een gezellig samenzijn. Tijdens het sportgala hebben we aandacht voor sporters met een sportieve prestatie! Alle sportverenigingen binnen onze gemeente, dus ook alle leden, zijn van harte welkom!  Reserveer van 19.30-22.30 uur alvast in uw agenda en meld u aan op sporten@voerendaal.nl. Het sportgala is gratis toegankelijk en voor een hapje/drankje wordt gezorgd!

Tijdens het Sportgala worden sporters met een sportieve prestatie in het zonnetje gezet. Kent u iemand die aan de volgende criteria voldoet? Criteria voor nominatie sportieve prestatie (periode 1 nov 2014 – 20 januari 2017):

•Behaalde titels op provinciaal-, nationaal-, Europees-, wereldniveau
•Limburgs-, Nederlands-, Europees- of Wereldkampioen.

U kunt hem of haar aanmelden via sporten@voerendaal.nl ovv Sportieve prestatie.

 

Geef een reactie