me is just a bunch of boring production deadlines or dates by which bills must be paid.’ FZ

Voor de derde keer zal Limburg opgeschrikt worden door de klanken van de componist, gitaarheld, satiricus, filmmaker en kunstenaar tout court; Frank Zappa. Nog nooit was zijn muziek zo actueel en nodig als nu. En dus wordt het monster ‘Mosae Zappa’ weer opgekalefaterd (They need to re-produce!) en verplaatst het zich deze k…eer naar Landgraaf . Plaats des onheils? De Oefenbunker!

‘Go the shelter my baby my baby!’

Vier acts zullen het leven en het werk van Zappa vieren. Tijdens vier akten ga je horen dat de Synclavier helemaal geen gedateerd instrument is, Zappa ook tal van meezingers op zijn repertoire had staan en dat de stukken uit 200 Motels anno nu nog steeds van toepassing zijn. Laat je verrassen, verleiden en vernederen (wanneer je een pinguïn bent) tijdens Mosae Zappa. En heb je helemaal niets begrepen van alle ‘inside FZ jokes’ in deze tekst? Dan wordt het al helemaal hoog tijd om de wereld van De Snor eens te verkennen.

Rondom Mosae Zappa zijn er het gehele weekend nog meerder side-events die met FZ te maken hebben. Zo is er een Zappa Disco Boyz avond waarbij je een Dancin’ Fool mag, nee, móet zijn! Check voor alle informatie www.mosaezappa.com

26 november 2016

Start: 20:00

Tickets: hier

Bezoekadres:

Heerlenseweg 162

6371 HX  Landgraaf

  1. +31(0) 45 – 5324354
  2. +31(0) 45 – 2053774

Email: info@oefenbunker.

Geef een reactie